Termeni si Conditii

Versiunea 1.0 din data de 20.04.2020

Folosirea informatiilor oferite de acest site web constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Prezentele informatii reprezinta indeplinirea obligatiilor de transparenta impuse de legislatia romana in vigoare. 

Cuprins:

1. Informatii despre site
2. Proprietatea intelectuala
3. Suspendarea accesului
4. Schimbari ale site-ului
5. Inregistrare
6. Datele si informatiile dvs.
7. Garantii si exonerarea de raspundere
8. Forta majora
9. Continutul furnizat de alte parti
10. Modificarea termenilor
11. Legea guvernanta

1. Informatii despre site

1. 1. Site-ul web RenuntaLaJob.com este detinut si actualizat de S.C. YZYCEO S.R.L, CUI 43833217, Reg. Com. J1/363/02.03.2021, capital social 200 lei, Banca Transilvania, Suc. Alba Iulia .cont RO54BTRLRONCRT0591507401, sediul social in Alba Iulia, str. T.Vladimirescu, nr. 64A, adresa e-mail: ca_adi2005@yahoo.com, numit RenuntaLaJob.com in acesti termeni si conditii.

1.2.  RenuntaLaJob.com este un site de informare si educare in domeniul afacerilor online. Majoritatea informatiilor de pe site sunt disponibile in mod gratuit, unele fiind disponibile doar membrilor RenuntaLaJob.com sau platitorilor. Serviciile si produsele oferite de RenuntaLaJob.com sunt dedicate consumatorilor persoanelor fizice sau juridice.

1.3. Acesti termeni si conditii contin dispozitii obligatorii pentru orice utilizator inregistrat sau neinregistrat in site-ul RenuntaLaJob.com. Termenii si conditiile se completeaza cu dispozitiile Politicii de confidentialitate si prelucrare a datelor personale. Pentru cumpararea de servicii sau prestarea de plati prin RenuntaLaJob.com, va trebui sa fiti de acord cu acesti termeni si conditii si cu Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor personale inainte de plasarea unei comenzi.

1.4. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa parasiti RenuntaLaJob.com. Orice accesare profesionala a site-ului RenuntaLaJob.com o consideram un accept al termenilor si conditiilor de mai jos si a Politicii de prelucrare a datelor personale.

2. Proprietatea intelectuala

2.1. Toate elementele de pe RenuntaLaJob.com sunt proprietatea RenuntaLaJob.com.. Orice folosire neautorizata de titularul acesteia, este o incalcare a legislatiei din domeniul specific si va atrage sanctiuni civile sau penale, dupa caz si titularul isi rezerva dreptul de a face toate demersurile in acest sens. 

2.2. Continutul si design-ul RenuntaLaJob.com, inclusiv aspectul si modul de exprimare al acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea RenuntaLaJob.com si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postat de terte parti pe site-ul RenuntaLaJob.com sau prin serviciile RenuntaLaJob.com, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.

2.3. Puteti copia si imprima continutul RenuntaLaJob.com doar pentru folosinta dumneavoastra personala, in scopuri necomerciale. Este interzisa orice utilizare a continutului RenuntaLaJob.com in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact@RenuntaLaJob.com.

2.4. Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise si explicite din partea RenuntaLaJob.com:

a. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei;
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea RenuntaLaJob.com;
c. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al RenuntaLaJob.com asupra continutului.

2.5. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul RenuntaLaJob.com sau distribuit prin serviciile RenuntaLaJob.com incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un e-mail la ca_adi2005@yahoo.com, cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor RenuntaLaJob.com sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic. 

3. Suspendarea accesului

RenuntaLaJob.com poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale site-ului

RenuntaLaJob.com isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, RenuntaLaJob.com isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Inregistrare

5.1. Din pacate, nicio transmisie de date prin intemediul Internetului nu poate fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, RenuntaLaJob.com nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra catre noi. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dumneavoastra risc.

5.2. Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului RenuntaLaJob.com reprezinta infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic si va fi raportata si sanctionata conform legislatiei romane in vigoare.

6. Datele si informatiile dvs.

6.1. Informatia pe care o furnizati despre dumneavoastra sau firma pe care o reprezentati catre RenuntaLaJob.com va fi folosita doar in concordanta cu acesti termeni si conditii si cu Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor personale, daca doriti sa cumparati serviciile si produsele oferite. Sunteti singurul responsabil cu privire la prezentarea datelor si informatiilor intr-un mod corect si complet si cu pastrarea acuratetii informatiilor in cadrul RenuntaLaJob.com. 

6.2. RenuntaLaJob.com este un site ce permite achizitionarea de servicii si produse, ca atare, sunteti singurul responsabil cu privire la datele personale dezvaluite de dumneavoastra. Scopurile in care RenuntaLaJob.com prelucreaza date cu caracter personal sunt explicate in cadrul Politicii de confidentialitate prelucrare a datelor personale.

6.3. RenuntaLaJob.com nu trimite comunicari comerciale nesolicitate, in conformitate cu legislatia romana in vigoare. RenuntaLaJob.com isi rezerva dreptul de a trimite mesaje referitoare la activitatile sale si ale partenerilor sai catre adresele de e-mail cu care v-ati inscris pentru a avea acces la informatiile RenuntaLaJob.com sau la newsletter-ul RenuntaLaJob.com. Acestea vor fi identificate in mod clar ca provenind de la RenuntaLaJob.com si veti avea posibilitate de dezabonare (unsubscribe). Mai multe detalii sunt in Politicii de confidentialitate si prelucrare a datelor personale.

7. Garantii si exonerarea de raspundere 

7.1. Desi in fiecare moment RenuntaLaJob.com face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii informatiilor publicate in site, RenuntaLaJob.com nu poate garanta nimic expres sau implicit, in privinta continutului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. RenuntaLaJob.com nu-si asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului sau a vreunei licitatii, intreruperea unor afaceri sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor furnizate de site.

7.2. RenuntaLaJob.com nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate de site.

7.3. Sunteti de acord sa exonerati de raspundere RenuntaLaJob.com pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor acestor termeni si conditii.

7.4. De asemenea, RenuntaLaJob.com nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

7.5.Recunoasteti si sunteti de acord ca nu am facut implicatii, garantii, promisiuni, sugestii, proiectii, reprezentari sau garantii pentru dvs. cu privire la perspectivele viitoare, castiguri sau ca veti castiga bani, in ceea ce priveste achizitionarea de produse de pe RenuntaLaJob.com si ca nu am autorizat nicio astfel de proiectie, promisiune sau reprezentare de catre altii.

Orice declaratii privind veniturile, orice castig sau exemple de venit sunt doar estimari ale ceea ce credem ca puteti castiga. Nu exista nici o asigurare ca veti face la fel de bine, asa cum este mentionat in orice exemple. Daca va bazati pe cifre furnizate, trebuie sa acceptati intregul risc de a nu face, precum si informatiile furnizate. Acest lucru se aplica daca veniturile sau exemplele de venit sunt de natura monetara sau se refera la credite publicitare care pot fi obtinute (indiferent daca aceste credite sunt convertibile in numerar sau nu).

Nu exista nicio asigurare ca se vor aplica succese anterioare sau rezultate anterioare cu privire la castiguri sau venituri (indiferent daca sunt credite monetare sau publicitare, convertibile in numerar sau nu) si nici nu se pot folosi succese anterioare, ca indicatie a succesului sau rezultatelor viitoare.

Informatii, continut sau strategii. Oricare si toate creantele sau reprezentarile cu privire la venituri sau castiguri (indiferent daca sunt credite monetare sau publicitare, convertibile in numerar sau nu) nu trebuie considerate „castiguri medii”.

Economia. Economia, atat in cazul in care faci afaceri, cat si la scara nationala si chiar la nivel mondial, creeaza incertitudine si risc economic suplimentar. O recesiune sau o depresie economica ar putea afecta negativ rezultatele produse de produsele de pe RenuntaLaJob.com

Succesul tau sau lipsa acestuia. Succesul tau in utilizarea informatiilor sau strategiilor furnizate de EducatieFiananciara.com depinde de o varietate de factori. Nu avem cum sa stim cat de bine va veti descurca, intrucat nu va cunoastem, nu stim etica muncii, daruirea, motivatia, dorinta, abilitatile sau practicile de afaceri. Prin urmare, nu va garantam sau nu presupunem ca va veti imbogati, ca veti face la fel de bine sau ca veti avea castiguri de orice natura. Intreprinderile de internet si castigurile obtinute din acestea implica riscuri necunoscute si nu sunt adecvate pentru toata lumea.

Nu puteti sa va bazati pe nicio informatie prezentata pe site sau furnizata de noi altfel, cu exceptia cazului in care faceti acest lucru cu cunostinta si intelegerea ca puteti suferi pierderi semnificative (inclusiv, dar fara a se limita la, pierderea oricaror sume platite pentru achizitionarea de servici si produse si / sau orice bani cheltuiti pentru crearea, operarea si / sau comercializarea de produse ale RenuntaLaJob.com. Exista riscul sa nu castigati nimic.

Declaratii prospective. MATERIALUL CONTINUT PE ACEST SITE WEB SAU IN MATERIALELE Achizitionate si / sau descarcate de pe acest site web pot contine informatii care includ sau sunt bazate pe observatiile de mai sus.

DE EVENIMENTE VIITOARE. Puteti identifica aceste declaratii dupa faptul ca acestea nu au legatura stricta cu faptele istorice sau curente. UTILIZEAZA CUVINTE PRECUM „ANTICIPARE”, „ESTIMARE”, „Asteptati”, „PROIECTIE”, „INTENTIE”, “PLAN”, “CREDETI” sI ALTE CUVINTE sI TERMENI CU SEMNIFICATII SIMILARE IN CONTEXTUL DESCRIERII PERFORMANTEI FINANCIARA.

ORICE SI TOATE DECLARATIILE PRIVIND DE AICI SI DIN ALTE MATERIALE DE PE ACEST SITE WEB SAU IN MATERIALE ACHIZITIONATE SI / SAU DESCARCATE DIN ACEST SITE WEB AU INTENTIA DE A EXPRIMA OPINIA NOASTRA DE CASTIGURI. MULTI FACTORI VOR FI IMPORTANTI IN DETERMINAREA REZULTATELOR DUMNEAVOASTRA SI NU OFERIM GARANTII CA VETI OBTINE ACESTE REZULTATE SAU REZULTATE SIMILARE. DE FAPT NU SUNT NICI UN FEL DE GARANTII CA DVS. VETI OBTINE ORICE FEL DE REZULTATE IN URMA FOLOSIRII IDEILOR SI MATERIALELOR DE PE ACEST SITE.

Auto-analiza. Vi se recomanda sa va faceti singurI analizele atunci cand vine vorba de luarea deciziilor de afaceri si trebuie sa folositi prudenta si sa solicitati sfatul unor profesionisti calificati. Inainte de a actiona asupra acestei informatii sau a oricarei informatii, trebuie sa va adresati contabilului, avocatului sau consilierului profesional. Nu puteti considera exemple, documente sau alt continut de pe site-ul web sau furnizate de noi altfel ca fiind echivalentul sfaturilor profesionale. Nimic continut pe site-ul web sau in materialele disponibile pentru vanzare sau descarcare pe site-ul web nu ofera in niciun fel sfaturi profesionale. Trebuie sa va consultati cu propriul contabil, avocat sau consilier profesional pentru orice intrebari pe care le puteti avea. Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru pierderile sau daunele rezultate din utilizarea de catre dvs. a oricarui link, informatie sau oportunitate continuta pe RenuntaLaJob.com sau in cadrul oricaror informatii dezvaluite de proprietarul acestui site sub orice forma.

Pretul de achizitie. Desi credem ca pretul este corect pentru valoarea pe care o primiti, intelegeti si sunteti de acord ca preturile de achizitie pentru produsele si serviciile oferite pe RenuntaLaJob.com au fost stabilit in mod arbitrar de noi. Acest pret nu are nicio legatura cu standardele obiective.

8. Forta majora

RenuntaLaJob.com, partenerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa acestora. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare tehnica a site-ului RenuntaLaJob.com, a diferitelor functionalitati cuprinse in meniul utilizatorilor inregistrati sau neinregistrati, lipsa functionarii conexiunii la Internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele RenuntaLaJob.com, erorile de operare, greva etc.

9. Continutul furnizat de alte parti

Continutul publicat prin anumite servicii RenuntaLaJob.com (in postari dar si comentariile pe blogul RenuntaLaJob.com)  este furnizat de terte persoane. Firma noastra ofera doar servicii de gazduire a acestor note si opinii si nu are nicio raspundere cu privire la continutul trimis de aceste terte persoane. Acestia sunt singurii responsabili cu privire la aceste aspecte, RenuntaLaJob.com prestand un serviciu pur tehnic si automat, in conditiile art. 14 din Legea 365/2002, neintervenind in niciun mod asupra continutului comunicarii gazduite in serviciile sale (cu exceptia moderarii post-factum, doar in conditiile depasirii unui limbaj decent sau a unor comentarii care nu au legatura cu subiectul).

10. Modificarea termenilor

10.1. RenuntaLaJob.com isi rezerva dreptul sa schimbe termenii si conditiile fara indeplinirea unor alte formalitati si fara vreo notificare prealabila sau ulterioara. Verificarea eventualelor modificari este responsabilitatea dumneavoastra, iar accesul in site dupa momentul modificarilor implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

10.2. De asemenea, cumpararea serviciilor si produselor puse la dispozitie de RenuntaLaJob.com se fac pe raspunderea si pe riscul dumneavoastra. Toate promisiunile de posibile castiguri sunt pur informative si acestea difera de la persoana la persoana, in functie de implicare si serioizitate.

10.3. Acesti termeni si conditii se completeaza cu informatiile referitoare la procesarea datelor cu caracter personal ce pot fi accesate in Politica de prelucrare a datelor personale.

10.4. Noua versiune a termenilor si conditiilor va intra in vigoare la data publicarii ei pe site.

10.5. Desi nu vom face notificari asupra schimbarilor termenilor si conditiilor, atunci cand vom aduce modificari esentiale prezentei politici, RenuntaLaJob.com va incerca sa le evidentieze grafic sau prin alte mijloace posibile in mediul electronic (acestea incluzand si serviciul de newsletter).

10.6. Este obligatia utilizatorului de a verifica periodic termenii si conditiile si a se asigura ca nu contravin propriilor sale interese. Daca se constata o astfel de situatie, utilizatorul este rugat sa inceteze de indata folosirea site-ului.

11. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care solutionarea amiabila nu este posibila, va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru sau mediator. in conditiile in care partile nu cad de acord si nu sunt consumatori, RenuntaLaJob.com va alege cabinetul de mediere sau arbitrul pentru solutionarea conflictului. in cazul in care, in urma sedintelor de mediere sau arbitraj, nu se va ajunge la rezolvarea disputei, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul RenuntaLaJob.com.

Orice notificare catre RenuntaLaJob.com trebuie trimisa in scris, electronic sau prin intermediul postei electronice la adresa contract@RenuntaLaJob.com.